Over

Over

Ik heb een groot vertrouwen in de mogelijkheid van elk mens om vanuit eigen kracht te handelen. Een kracht die je bewust kunt inzetten als je ook je eigen kwetsbaarheid kent en ermee kan werken. Weten wat je zelf voelt en nodig hebt is daarbij verhelderend.  Gemotiveerde mensen met de bereidheid tot zelfreflectie help ik graag om hun kracht en zichzelf verder te ontdekken. Je vindt in mij iemand die snel tot de kern en verdieping komt. In mijn begeleiding schakel ik op natuurlijke wijze tussen de verschillende rollen van coach, psycholoog, sparringpartner en mens met levenservaring.

Dit kun je verwachten

  • Doorbraakgerichte coaching en therapie.
  • Onderzoekend, ondernemend en to the point.
  • Analytisch en pragmatisch, luisterend en intuïtief.
  • Rust en vertrouwen, zodat je de ruimte voelt om in beweging te komen.
  • Als het nodig is ‘to rock your boat’, zal ik de krachtige vragen niet schuwen.
  • Engelssprekende cliënten zijn welkom.

CV-BIOGRAPHY

Zita Hietink coach en psycholoog

Zita Hietink (1967) is coach en psycholoog met 25 jaar ervaring in het coachen en behandelen van volwassenen en professionals die tot verandering en groei willen komen binnen hun professionele setting en/ of privésituatie.

"Ieder mens is in staat eerder gemaakte besluiten te herzien. Een oud, ineffectief gedragspatroon heeft je mogelijk ooit geholpen te overleven. Als het je in het hier en nu niet meer helpt en er geen noodzaak meer is voor dit patroon, kun je dit herzien en veranderen.
Vanuit welke overtuigingen en waarden maak jij je keuzes? "