Voor wie

Soms loop je vast. Of misschien al een hele tijd. Je blijft gedrag herhalen waar je last van hebt, of merkt dat je geremd bent en met angst in het leven staat. Je voelt je alleen in je innerlijke strijd. Je hebt weinig energie en je komt er niet toe om die dingen te doen die je zou willen doen. Hier wil je verandering in brengen. De stap naar therapie is er één van ‘out of your comfortzone’. Het vergt moed om deze beslissing te nemen. Het moment moet voor jou goed voelen. Jij bepaalt.

Kortdurende oplossingsgerichte therapie
Zita Hietink (GZ-psycholoog en coach) biedt kortdurende, oplossingsgerichte therapie vanuit een systemisch perspectief voor volwassenen die tot verandering en groei willen komen. Het doel is om de psychische klachten te verhelpen, of zoveel te verminderen dat ze hanteerbaar worden. In het proces word je geprikkeld in je bewustwording om je individuele mogelijkheden, capaciteiten, passies, gekkigheden en kwaliteiten te (her)ontdekken en te waarderen.

Beweging in persoonlijke ontwikkeling
“Beweging brengen in persoonlijke ontwikkeling en groei is een avontuur. De uitdaging aangaan met jezelf kan bijzonder spannend zijn, maar is niet onmogelijk. Kwetsbaarheid ervaren kan die intense worsteling zijn die je wil vermijden, maar is uiteindelijk vaak bevrijdend en maakt je mens. Kracht die groeit vanuit het kennen van het gevoel van kwetsbaarheid geeft uiteindelijk die echte kracht. Bewust zijn wat je zelf echt voelt en wat je daadwerkelijk wilt is daarbij verhelderend. Je kunt weer ademen. Je staat weer in contact met jezelf. De kern van wie je in essentie bent (her) ontdekken, bewuster je keuzes kunnen maken en je blokkades doorbreken geven de rust en ruimte om je koers weer voort te zetten.”

"I am strong.
because I have been weak,
I am brave,
because I have been afraid,
I can laugh,
because I know sadness
I am (a little) wise(r),
because I have been foolish"

Unknown